Vokki-Myyrät

Ota yhteyttä:

Vokki-Myyrät
Jouni Sjöblom
040-5530336
Yleiskuvaus

Lastenmusiikkiyhtye Vokki-Myyrät on kymenlaaksolainen yhtye, jonka musiikki perustuu omiin uusiin lastenlauluihin. VL-Musiikki on julkaissut Vokki-Myyriltä kolme levyä: Myyrän töitä (2010), Laulujen aarrelaiva (2011) ja Vokki-Myyrien Joulu (2012). Levyt sisältävät mm. lauluja myyrän hääräilyistä, matkoista merillä, maanteillä, rautateillä, latusilla ja jopa avaruudessa. Hiteiksi ovat nousseet mm. Aune Ampiainen, Iloiset jyrsijät, Laulujen aarrelaiva ja Irlantilainen merimies.

Vokki-Myyrien ura on alkanut Salon uusien lastenlaulujen kilpailusta vuonna 2009, jossa ”Metsän myllertäjä” sijoittui kolmanneksi. Vokki-Myyrien ohjelmiston luo suurimmaksi osaksi sävellysmyyräntöitä tekevä Jouni Sjöblom. Lisäksi kappaleisiin ja etenkin sovituksiin piirtää jälkensä Leena Sjöblom tarkalla kaustislaisella pelimanniperinteen käsialalla. Lavalla vuoden 2012 nuoret pelimannit Venla-Vanamo ja Sampo-Elias Asikainen laittavat koko nuoruuden innon peliin.

Vokki-Myyrät ovat esiintyneet ahkerasti kouluissa, lastenkonserteissa ja festivaaleilla. Vokki-Myyrien ohjelmisto on reipasta lastenmusiikkia, jossa kuullaan tuulahduksia niin suomalaisesta perinteestä kuin eri maiden musiikista. Vokki-Myyrien keikalla kuulee varsin jänniä ja mukaansatempaavia tarinoita. Musiikin mukana on helppo taputtaa, laulaa, tanssia ja elää laulujen maailmassa. Vokki-Myyrien musiikissa soivat kitarat ja viulut sekä moniääninen laulu. Vokki-Myyrät tempaavat yleisönsä mukaan laulujensa maailmaan laulamaan ja osallistumaan yhdessä laulujen tunnelmiin.

Tilanteen ja tarpeen mukaan Vokki-Myyrät soittavat myös aikuisempaa klubi-henkistä musiikkia folk-maustein.

Julkaisut, teokset ym.

VL-Musiikki on julkaissut Vokki-Myyriltä kolme levyä: Myyrän töitä (2010), Laulujen aarrelaiva (2011) ja Vokki-Myyrien Joulu (2012).

Kokoonpano

Venla-Vanamo Asikainen, laulu, kontrabasso, harmooni
Sampo-Elias Asikainen, laulu, viulu
Leena Sjöblom, laulu, viulu
Jouni Sjöblom, laulu, kitara
Juha Vanhatalo, laulu, kitara, nokkahuilu

Musiikki-/tanssityylit

Lastenmusiikkia leikittäväksi, tanssittavaksi, mukana laulettavaksi ja kuunneltavaksi.

Esiintymisvalmius

Voimme esiintyä milloin vain missä vain. Kaikki käy !!!

Toimintamuodot
Yhtye/kuoro