Turun Tähtituotanto Oy

Ota yhteyttä:

Turun Tähtituotanto Oy
Ari Hakulinen
Yleiskuvaus

Itsenäistä levytuotantoa vuodesta 1989.

Turun Tähtituotanto Oy on perustettu vuonna 1989 ja sen levymerkki on fifty-fifty records. Se omistaa oikeudet myös legendaariseen Sointu-levymerkkiin. Toimialana on äänitetuotanto ja musiikin kustannustoiminta sekä erikoisohjelmapalvelut.

Yhtiön ensimmäinen äänite, vuonna 1989 ilmestynyt Anneli Saariston La Dolce Vita, ylsi kultalevyksi (25.000kpl). Levyä myydään yhä, sillä 10 vuotta sitten sitä myytiin lähinnä kasetteina ja LP-levyinä. Nyt, CD-kaudella, hyvän musiikin ystävät täydentävät levykirjastojansa Annelin hittilevyllä.

Tähtituotanto on tuottanut yli 45 äänitettä viihteen, tanssimusiikin, jazzin ja klassisen musiikin alueilta. Myös vanhojen, historiallisten äänilevyjen ns. uudelleenjulkaisu on yksi osa-alue, johon fifty-fifty records on panostanut.

Vuonna 1999 Tähtituotannon kymmenvuotisen toiminnan kunniaksi yhtiö aloitti julkaisemaan Suomen ensimmäisen äänilevytehtaan, turkulaisen SOINNUN historiasta (1938-56) kertovaa CD-levysarjaa.

Ohjelmapalvelusta mainittakoon M.A. Nummisen ja Pedro Hietasen ohjelmatarjonta mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin sekä kaikki musiikki klassisesta viihteeseen. Myös Annikki Tähden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään.

Lisätietoja levyistä ja ohjelmapalveluista saat ottamalla yhteyttä meihin.

Julkaisut, teokset ym.

Turun Tähtituotannon julkaisuihin voit tutustua nettisivuillamme osoitteessa www.fiftyrecords.com.

Toimintamuodot
Jakelija
Jälleenmyyjä
Kustantaja
Levy-yhtiö
Ohjelmatoimisto
Muu
historiallisten äänitteiden uudelleenjulkaisuja