Tahdittomat ry.

Ota yhteyttä:

Tahdittomat ry.
Tuomas Mikkola
Yleiskuvaus

Tahdittomat ry. Jokioisten Nuorisoseura perustettiin helmikuussa 1984 Jokioisilla ja rekisteröitiin seuraavan vuoden kesäkuussa nuorisoseuraksi, jonka pääasiallinen toimintamuoto on esittävä kansantanssi ja sen kautta nuorisotyö, perinne- ja tapakasvatus ja kansainvälisyyskasvatus perinnekulttuurin keinoin. Nuorisoseuran tanssiryhmät esiintyvät säännöllisesti Suomessa alan merkittävimmissä tapahtumissa ja matkustavat esiintymään myös ulkomaisille festivaaleille. Seuralla on yli sata harrastajaa yhteensä seitsemässä tanssiryhmässä.

Nuorisoseurassa noudetaan taiteen perusopetuksen periaatteiden mukaista tasolta toiselle etenevää, ikä- ja taitotasoon sovellettua ohjeistusta. Tahdittomat ry. on merkittävä paikallinen lasten- ja nuorten liikuntaa ylläpitävä yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea jäseniensä kasvua, kehitystä ja aktiivista kansalaisuutta.

Kansantanssiyhtye Tahdittomat

Kansantanssiyhtye Tahdittomat nuorisoseuran edustustanssiryhmä. Tämä 20 nuoren tanssijan ja muusikon ryhmä kuuluu Suomen eturivin kansantanssiryhmiin. Kaikki ryhmän tanssijat ja muusikot ovat ammattilaisia, ammattikoulutuksessa tai pitkälle ehtineitä harrastajia. Ryhmä nimettiin Vuoden Kansantanssiyhtyeeksi vuonna 2012. Merkittävä osa ryhmän toimintaa on korkeatasoisille kansainvälisille tanssifestivaaleille osallistuminen (Kanada 2010, Yhdysvallat 2011, Etelä-Korea 2012, Kanada, Kiina 2014, Ranska 2016, Kiina 2018).

Kokoonpano

Toiminnanjohtaja Tuomas Mikkola
Vastaavat tanssinopettajat Saara Mikkola-Ylitolva, Hilppa Herd

Musiikki-/tanssityylit

Kansantanssi, kansanmusiikki, esittävä näyttämökansantanssi / folklore

Esiintymisvalmius

Esiintymiset ja kiertueet kotimaassa ja ulkomailla.

Toimintamuodot
Kiertue
Tanssiryhmä
Tapahtuma / tapahtumajärjestäjä
Yhdistys