Riemukupla

Ota yhteyttä:

Riemukupla
Sonja Tissari
+358407295798
Yleiskuvaus

Nastolalainen kansanmusiikkiyhtye Riemukupla perustettiin v. 2002. Yhtyeen tytöt ovat kaikki Nastolan musiikkikoulun kasvatteja ja entisiä Pikkupelimanneja, joista osa jatkaa musiikkiopintojaan jo muualla.

Riemukupla palkittiin kansanmusiikkisarjassa suurimmalla stipendillä Nuori Kulttuuri- tapahtumassa Lapualla keväällä 2003. Sepän Soitossa, pelimanniyhtyeiden SM- kilpailuissa v. 2005 Riemukupla saavutti neljännen palkinnon ja v. 2007 jaetun kolmannen palkinnon.

Riemukupla on esiintynyt Kaustisilla neljänä kesänä ja Hollo ja Martta- festivaaleilla kolmesti. Folklandia-risteilyllä yhtye on esiintynyt neljänä vuonna. Yhtye esiintyy ahkerasti eri tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Riemukupla on Folklandian 2008 kummiyhtye.

Riemukupla on tehnyt kolme esiintymismatkaa Hollolan kansantanssijoiden, Villet ja Veerat kanssa. Keväällä 2006 matka suuntautui Belgiaan, ja keväällä 2007 Unkariin ja Romaniaan.
Kesällä 2012 Riemukupla teki esiintymismatkan Belgiaan ja Hollantiin Hollolan Nuorisoseuran tanssijoiden kanssa.

Keväällä 2006 yhtye julkaisi ensimmäisen levynsä yhdessä Nastolan Pikkupelimannien kanssa.

Riemukupla on energinen ja taitava instrumentaaliyhtye, joka viime aikoina on alkanut esittää enimmäkseen omaa tuotantoa eli Sonja Tissarin sävellyksiä ja sovituksia.

Erityisosaaminen

Omat kappaleet

Julkaisut, teokset ym.

Riemukupla & Pikkupelimannit (2006, cd-levy)

Kokoonpano

Roosa Silaste (viulu), Taika-Juulia Ojanen (viulu), Sanna Nylund (viulu), Sonja Tissari (harmooni, harmonikka) ja Hanna Tissari (kontrabasso).

Musiikki-/tanssityylit

Kansanmusiikki

Esiintymisvalmius

Heti

Toimintamuodot
Yhtye/kuoro