Matit ja Maijat

Ota yhteyttä:

Matit ja Maijat
Heljä Korja
Yleiskuvaus

Matit ja Maijat on tanssiryhmä Hollolasta, perustettu 1977. Tanssimiseen suhtaudutaan avoimesti, kokeilunhaluisesti ja iloisella tavalla vakavasti.

Taitotasosta huolimatta tärkeimpiä asioita toiminnassa on harrastamisen mielekkyys ja mukava yhdessäolo. Ryhmän tekemä työ houkuttelee mukaansa myös ammattilaisia ja puoliammattilaisia, koska Matit ja Maijat -ryhmässä pääsee harrastamaan ammattimaisesti, silmänpilkettä unohtamatta.

Nuorisoseurajärjestön valtakunnallisessa aikuisten kansantanssiluokittelussa Mattien ja Maijojen edustusryhmä on luokiteltu korkeimpaan eli mestaruussarjaan yhtäjaksoisesti vuodesta 1994 alkaen.

Ryhmä on esiintynyt Euroopan maiden lisäksi Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Afrikassa. Esiintymismatkoja ulkomaille Suomea edustamaan on kertynyt kymmenittäin.

Erityisosaaminen

Matit ja Maijat esiintyy tilauksesta erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa.
Lisäksi järjestetään omia konsertteja.

Mateilla ja Maijoilla on monipuolinen ohjelmisto. Tansseja on Länsi-Suomesta aina Itä-Karjalaan. Myös nykytanssi- lavatanssi- sekä erilaiset fuusiokoreografiat ja unkarilainen tanssi ovat Mattien ja Maijojen ohjelmistossa tuttuja.

Koreografioita ovat valmistaneet omien koreografien lisäksi mm. Petri Kauppinen, Marjo Kuusela, Hannu Nipuli, Matti Paloniemi ja Reetta-Kaisa Pirhonen. Pääsääntöisesti ohjelmisto on Mattien ja Maijojen omaa tuotantoa.

Matit ja Maijat myös kouluttavat. Edustusryhmän lisäksi nuorisoseura Mateissa ja Maijoissa toimii myös junioriryhmä sekä useita eri-ikäisten lasten ryhmiä 3-vuotiaista alkaen. Lisäksi Mattien ja Maijojen tanssikoulussa voi opiskella seura-/lavatanssia suosituilla seuratanssikursseilla.

Kaikki opetus tapahtuu ammattitanssinopettajien johdolla. Vastaavana tanssinopettajana toimii Salla Korja-Paloniemi.

Tarkemmat tiedot aikatauluineen osoitteesta www.matitjamaijat.fi

Kokoonpano

Esiintyvän ryhmän kokoonpano ja ohjelmisto muokataan aina kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi alkaen sooloista ja duetoista aina koko ryhmän konserttiin asti.
Taiteellisen johtoryhmän muodostavat Salla Korja-Paloniemi ja Milla Korja.

Toimintamuodot
Kurssijärjestäjä
Tanssiryhmä
Yhdistys
Muu
Ohjelmantuottaja