Kulttuuriosuuskunta Uulu

Ota yhteyttä:

Kulttuuriosuuskunta Uulu
Lari Aaltonen
Yleiskuvaus

Kulttuuriosuuskunta Uulu on Euroopan ensimmäinen etnomusikologien perustama yritys, joka on toiminut valtakunnallisesti vuodesta 2003 lähtien.

Uulu kuuluu kautta maan ja mitä erilaisimmissa yhteyksissä! Maailman eri musiikkikulttuureja esitellään työpajojen ja konserttien kautta niin neuvoloissa, päiväkodeissa, kouluissa, opettajankoulutuksien yhteydessä, lasten syntymäpäivillä, palvelutaloissa, tapahtumissa, toreilla ja turuilla, omilla ja muiden festivaaleilla.

Uulun erikoisuuksia ovat mm. aikuisten muskarit, ikäihmisten ja pienten lasten sävellyspajat tai soitinrakentajamme uudet keksinnöt sähköistetystä rapapallista skeittilautakanteleeseen. Yhtenä erikoisuutena Uulu on kehittänyt myös kotouttavaa musiikkikasvatusta valmistaville luokille ja sellaisille luokille, joissa on paljon maahanmuuttajataustaisia oppilaita. Työpaja- ja konserttitoiminnan ja soitinrakennuksen lisäksi Uulu tarjoaa äänityspalveluita omassa Mehiläisstudiossaan Tampereella.

Suurin osa Uulun tuotteista on alun perin tilaajalle räätälöityjä paketteja jotka ovat toimivuutensa takia jääneet vakituiseen käyttöön. Vain taivas on rajana toiminnalle – tai avaruusmusiikkipajoissa ei sekään. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Erityisosaaminen

Suomen ja maailman eri musiikkikulttuurit sekä tanssiperinteet.

Musiikki-/tanssityylit

Työpajat, muusikot ja yhtyeet, luennot, teemapäivät yms. kansan- ja maailmanmusiikin aloilta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Toimintamuodot
Kiertue
Kurssijärjestäjä
Kustantaja
Levy-yhtiö
Ohjelmatoimisto
Oppilaitos
Soittimen rakennus, myynti ja/tai huolto
Studio
Tanssiryhmä
Tapahtuma / tapahtumajärjestäjä
Tutkimuslaitos
Yhtye/kuoro