Kaustisen festivaalijamit 2011

Ota yhteyttä:

Kaustisen festivaalijamit 2011
Antti Järvelä
Yleiskuvaus

Festivaalijamit uudelle aikakaudelle Kaustisella

Kaustisen festivaaleilla nähdään jälleen tänä kesänä koko joukko niin kansainvälisiä huippuartisteja, joista monet myös osallistuvat ensi kertaa järjestettäviin jamitalkoisiin jami-isäntinä ja -emäntinä. Soittimesta, iästä, kokemuksesta tai taitotasosta riippumatta kaikille avoimissa jamiworkshopeissa voi kukin tahollaan tai vaikkapa esiintyjäryhmänsä kanssa tulla opettelemaan uusia, meneviä sekä sopivan helpposoittoisia kansansävelmiä ympäri maailmaa. Niitä sitten soitetaan iltajameissa pitkin viikkoa. Samalla tarjoutuu erinomainen tilaisuus tutustua niin koti- kuin ulkomaisiin esiintyjävieraisiin ja miksei myös kanssasoittajiinkin paremmin!

Vetotehtäviin ovat lupautuneet jo mm. Väsen, Heikki Lahti, Mauno Järvelä, Snaarmaarwaar, Gjangsta, Cimbaliband, Antti Järvelä, Esko Järvelä, Antti Paalanen, Hanneke Cassel ja Kevin Henderson.

Nuottimateriaaliin voi ennakkoon tutustua www.pelimanni.net/festivaalijamit -osoitteessa ja sivustoa päivitetään sitä mukaa kun materiaalia saapuu. Festivaaleilla on, mitä todennäköisimmin, myös mahdollista lunastaa omakseen tämänvuotisesta nuottimateriaalista koostettava taskukokoinen jamimuistio, jonka pelimannihengessä julkaisee Kansanmusiikki-instituutti.

Workshop-aikataulut julkistetaan heti niin täällä kuin www.pelimanni.fi/festivaalijamit -osoitteessakin, kunhan Kaustisen pelimanniohjelma saatetaan ensin kokonaisuudessaan valmiiksi.

Musiikki-/tanssityylit

Laidasta laitaan!

Toimintamuodot
Kurssijärjestäjä
Tapahtuma / tapahtumajärjestäjä