Kansanmusiikki-lehti

Ota yhteyttä:

Kansanmusiikki-lehti
Sauli Heikkilä
0456711868
Yleiskuvaus

Kansanmusiikki-lehdessä kerrotaan laajasti kansanmusiikin tekijöistä ja ilmiöistä tanssia unohtamatta. Myös muiden kansojen musiikki on mukana jokaisessa numerossa. Kansanmusiikki-lehden mukana kaikki lukijat saavat Pelimanni-liitteen. Liitteessä kerrotaan pelimanneja kiinnostavista kentän tapahtumista ja muista soittajia kiinnostavista asioista nuoteilla höystettynä.

Kansanmusiikki  ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja lehden yhteydessä ilmestyy cd-levy kerran vuodessa. Lehdessä on 44 sivua ja se on A4-kokoinen. Pelimanni-liite on 8-sivuinen, ja sisältää mm. nuotteja.  Tilaajahinta on 24 euroa/vuosi (2014). Lehti on liitetty Suomen Kansanmusiikkiliiton ja sen jäsenyhdistysten jäsenmaksuun jäsenlehtenä (jäsenmaksu on 21-30 euroa/vuosi sisältäen lehden), mutta lehden voi kuitenkin tilata myös erikseen kuulumatta jäsenjärjestöön.

Kansanmusiikki-lehteä julkaisee Suomen Kansanmusiikkiliitto yhdessä Kansanmusiikki-instituutin kanssa. Lehden kustantaja on Suomen Kansanmusiikkiliitto. Lehden päätoimittaja on Sauli Heikkilä, hän vastaa myös lehden ulkoasusta ja taitosta. Toimitukseen voi laittaa postia osoitteella: lehti(ät)kansanmusiikkiliitto.fi.

Kansanmusiikki on Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n jäsen.

Kansanmusiikki-lehden voit tilata joko paperisena lehtenä Suomen Kansanmusiikkiliitosta tai digitaalisena näköislehtenä  Lehtiluukusta. Irtonumerona lehteä saa Akateemisesta kirjakaupasta, Digeliukselta sekä julkaisijalta.

Kokoonpano

Päätoimittaja

Sauli Heikkilä

Toimituskunta 

Matti Hakamäki

Sauli Heikkilä 

Anja Hinkkanen

Riitta-Liisa Joutsenlahti

Jaana-Maria Jukkara
Seppo Kononen

Heikki Laitinen
Juhani Näreharju

Jimmy Träskelin 

Päivi Ylönen-Viiri

Toimintamuodot
Lehti