Kangasala Folk

Ota yhteyttä:

Kangasala Folk
Yleiskuvaus

Kangasala Folk - Kansanmusiikin iloa ja tallilavan tunnelmaa
Markkulan talli, Muistomerkintie 42, Kangasala

Koko perheen kansanmusiikkitapahtuma
Kangasala Folk on koko perheen musiikkitapahtuma. Ei liian iso vaan sopivan kokoinen, missä eri-ikäiset musiikin ystävät, niin kuuntelijat kuin soittajat, saavat tuntea olonsa tervetulleeksi ja pääsevät nauttimaan akustisesta musiikista, yhdessä soiton riemusta ja siitä että esiintyjät ja yleisö ovat lähellä toisiaan. Kangasala Folk esittelee suomalaista kansanmusiikkia ja sen toimijoita. Tapahtuman ohjelmakokonaisuus syntyy kansanmusiikin ammattilaisten ja harrastajien kohtaamisesta. Tapahtumapaikkana on tunnelmallinen Markkulan talli Kangasalla.

Kangasala Folkissa soi workshopissa ja illan tallikonsertissa
Kangasala Folkin tapahtumapäivä alkaa workshopilla klo 15-17. Kangasala Folkin tallikonsertti alkaa klo 18.00 ja jatkuen koko illan klo 22.30 asti. Ilta on täynnä huippumuusikoiden ja paikallisten esiintyjien esityksiä. Kangasala Folkin tallikonsertti päättyy mahtavaan yhteissoittoon, silloin lavalle nousevat illan pääesiintyjän kanssa kaikki workshopin soittajat.

Uusi kansanmusiikkitapahtuma
Kangasala Folk järjestetään vuosittain elokuussa ja se syntyy Kangasalan Pelimannit -yhdistyksen talkoolaisten voimin. Tapahtuma rakentuu esiintyjien, yleisön, talkoolaisten ja paikallisten toimijoiden yhteistyöllä. Uusi musiikkitapahtuma Kangasala Folk on saanut hienon vastaanoton. Tunnelmallinen Markkulan talli on täyttynyt ääriään myöten ja yleisöpalaute on ollut erittäin positiivista. Kiitosta ovat saaneet niin kansanmusiikin huippua edustavat pääesiintyjät kuin tallikonsertin muu upea esiintyjäkaarti, tallitilan tunnelma ja akustiikka sekä tapahtuman järjestelyt. Ne kävijät, joilla ei ole päivittäistä kosketusta kansanmusiikkiin ovat olleet yllättyneitä siitä miten monipuolista, taidokasta, hauskaa ja hyväntuulista kansanmusiikki voi olla.

"mahtava tunnelma"
"tämä on aivan käsittämätöntä"
"olipa ilta"

Aiemmat Kangasala Folkit
26.8.2018

24.8.2019

Tapahtuman järjestäjä
Kangasalan Pelimannit ry

Toimintamuodot
Tapahtuma / tapahtumajärjestäjä