Jokilaaksojen Kanteleet(3RK)Three Rivers Kanteles

Ota yhteyttä:

Jokilaaksojen Kanteleet(3RK)Three Rivers Kanteles
Yhteyshenkilönä toimii perinteisen soiton ohjaaja, koulukapellimestari ja musiikkikasvattaja Jane
Yleiskuvaus

Suomen virallinen Nuori Kulttuuri -lähettiläsyhtye Jokilaaksojen Kanteleet/3RK/Three Rivers Kanteles on 12-vuotias kokoonpano Pohjois-Pohjanmaalta joka on vieraillut ympäri Eurooppaa, Yhdysvaltoja ja Kanadaa. Ryhmä esiintyy 2-40 soittajan vahvuisena, aina tilauksen mukaan. Ryhmän runkona on opiskelijoita, jotka ovat keränneet yli 20 valtakunnallista palkintoa soitostaan sekä perinteisillä tyylillä että sähkökanteleella.

Erityisosaaminen

Jokilaaksojen Kanteleet ovat erikoistuneet näyttämään kanteleen koko kirjon ihmisille, joille kantele ei ole ennestään tuttua. He yrittävät poistaa kanteleeseen liittyviä ennakkoluuluoja. Kanteleella voi tehdä mitä vaan.

Julkaisut, teokset ym.

Jokilaaksojen Kanteleiden CD Sato julkaistaan syksyllä 2007.

Kokoonpano

Kaikenkokoisten sähkökanteleiden soiton lisäksi lauletaan. Tilaisuudesta ja tyylistä riippuen lisätään conga-rummut, rumpusettiä, jouhikko, saha ja hanurit.

Musiikki-/tanssityylit

Tilauksesta riippuen 3RK Jokilaaksojen Kanteleet soittavat perinteistä, jazzia, poppia, rokkia, heavya tai vaikka Finlandia.

Esiintymisvalmius

Jokilaaksojen Kanteleet esiintyvät kaikkialla, missä on akustinen valmius tai mahdollisuutta käyttää äänentoistoa, ei kuitenkaan kylmällä ilmalla ulkona tai sateessa.

Toimintamuodot
Yhtye/kuoro