Folkmusiknätverket Lirarna

Ota yhteyttä:

Folkmusiknätverket Lirarna
Minna Lindholm
0407635290
Yleiskuvaus

Tervetuloa Kansanmusiikkiverkoston "Lirarna" profiiliin. Lirarna -verkoston tarkoitus on tukea Suomenruotsalaista kansanmusiikkia ja turvata sen olemassaolo musiikkielämässämme tulevaisuudessakin. Verkostoon toivotamme tervetulleiksi kaikenlaisia järjestömuotoja, kouluja, opistoja ja yksittäisiä henkilöitä. Toiminnan perusta on yhteinen tahto joka pyrkii, yhteistyön ja kokemuksien vaihtamisen kautta, kauaskantoisiin ratkaisuihin. Tämän toteuttamisessa käytetään maksimaalisesti hyväksi olemassa olevia ja tulevia resursseja ja osaamista. Lirarna-verkoston tehtävä on koordinoida kontakteja ja jäsenten välistä yhteistyötä ja tiedottaa sekä käynnissä olevasta, että tulevasta toiminnasta.

Lirarna tarjoaa sekä tukea, että neuvontaa ja järjestää itsenäisesti toimintaa laulu- ja soitintyöpajoina kouluissa ja opistoissa. Lisäksi järjestetään jatkokoulutuksia pedagogeille ja musiikin ammatin harjoittajille. Lirarna on myös mukana luomassa kansanmusiikkia käsittävää opetusmateriaalia.

Lirarna hallinnoi Martin Wegelius-institutet ja koordinaattorina toimii Minna Lindholm.

Julkaisut, teokset ym.

Lirarna on julkaissut vihkon "Lirarnas sång och spel häfte" syksyllä 2012. Vihkoon on kerätty suomenruotsalaista kansanmusiikia- ja -laulua. Kappaleiden sovituksissa on otettu huomioon sekä aloittelijat, että pidemmälle ehtinnet soittajat. Vihko jaetaan ilmaiseksi niin kauan kuin vihkoja löytyy. Jos olet kiinnostunut vihkosta ota yhteyttä Minna Lindholm:iin sähköpostitse tai puhelimitse.

Toimintamuodot
Kurssijärjestäjä
Tapahtuma / tapahtumajärjestäjä
Muu
Verkosto