Dounya Fanyi Fan

Yleiskuvaus

Dounya Fanyi Fan on v. 2012 perustettu guinealaisista, burkinafasolaisista, malilaisista ja suomalaisista ammattimuusikoista ja -tanssijoista koostuva helsinkiläinen länsiafrikkalaisen tanssin ja musiikin kokoonpano. Ryhmän taiteellisena johtajana toimii Guinean kansallisbaletin, Les Ballets Africainsin, solistitanssija Alhassane Keita.

Erityisosaaminen

Länsiafrikkalainen tanssi ja musiikki, eri instrumentit ja naamiotanssit. Dounya Fanyi Fan ry:n kautta saat myös tietoa tanssitunneista ja -kursseista, tanssikursseista Guineassa, Länsi-Afrikassa, sekä voit tilata myös räätälöityjä kursseja toiveidesi mukaan..

Kokoonpano

Alhassane Keita (tanssi, laulu), Issa Dembele (doundoun-rummut, laulu), Issiaka Dembele (djembe, balafoni), Sami Haikonen (djembe), Adama Kone (djembe, kora, balafoni), Guirassy Mansare (malinke-huilu), Mia Mansare (tanssi), Lilli Rannikko (tanssi), Bisso Alhassane Traore (sangban-rumpu), Annina Tuhkunen (tanssi)

Musiikki-/tanssityylit

Dounya Fanyi Fan esittää perinteistä länsiafrikkalaista tanssia ja musiikkia innovatiivisella, intensiivisellä ja energisoivalla otteella; monipuolisesti vauhdikasta menoa, räjähtävää energiaa, hypnoottisia rytmejä, naamiotansseja sekä vastapainoksi myös herkkää kora-, balafoni- ja huilumusiikkia.

Esiintymisvalmius

Meiltä voi tilata erimittaisia esityksiä erilaisiin tilaisuuksiin erikokoisilla kokoonpanoilla (2-10 hlöä); festivaaleille, klubeille ja yksityistilaisuuksiin.

Toimintamuodot
Kurssijärjestäjä
Tanssiryhmä
Yhtye/kuoro