Tanssiteatteri Tsuumi: Duettojen ilta

La 2.2. klo 19.00 & su 3.2. klo 16.00, Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, Oulu

20-vuotisjuhliaan viettävä Tanssiteatteri Tsuumi saapuu helmikuun 2.-3. päivä esitysvierailulle Kulttuuritalo Valveelle. Vahvasti Oulun tanssinopettajakoulutuksen vaikutuspiiristä ammattitanssiteatteriksi Helsinkiin ponnistanut ryhmä tarjoilee kahden dueton yhteisilloissa huumoria, haikeutta ja väkevää tanssiteatteria. Duettojen iltojen ohjelmassa ovat omilla kiehtovilla tavoillaan parisuhdetta ja ihmisyyttä käsittelevät teokset Vintti sekä Mies ja Nainen. – Demonstraatioita perusasioista.

La 2.2.2019 klo 19.00 (Vintti, Mies ja Nainen.)
Su 3.2.2019 klo 16.00 (Vintti, Mies ja Nainen.)
Valvesali, Hallituskatu 7
Illan kesto noin 1 h 45 min, sisältää väliajan

***
VINTTI suuntaa katseensa aikaan ja parisuhteeseen. Se tarkastelee parisuhteen kestoa, yhteisen ajan pysähtymistä ja tässä olemisen vaikeutta. Kauniissa ja visuaalisessa tanssiteatteriteoksessa nähdään dramatiikkaa, intohimoa sekä ripaus huumoria. Koreografia on Matti Paloniemen käsialaa ja visuaalisesta suunnittelusta sekä äänisuunnittelusta vastaa Janne Teivainen. Esiintyjinä teoksessa ovat Salla Korja-Paloniemi ja Samuli Nordberg.

MIES JA NAINEN. – DEMONSTRAATIOITA PERUSASIOISTA on äänellis-liikkeellinen ilmaisukuvaelma kahdesta ihmisestä, kosketuksen ihanuudesta, vimmaisesta pyrkimyksestä ymmärtää toista ja epätoivoisesta tarpeesta rakentaa jotain yhteistä, jotain johon kumpikin voisi nojata. Teoksen koreografeina ja esiintyjinä toimivat Reetta-Kaisa Iles ja Tuomas Juntunen. Visualisteina toimivat pukusuunnittelija Jaana Kurttila sekä valosuunnittelija Janne Teivainen. Yhdessä Ilesin ja Juntusen kanssa esitystä työsti fyysiseen teatteriin erikoistunut näyttelijä Johanna Jauhiainen. Valvesalissa nähdään päivitetty versio vuonna 2014 ensi-iltansa saaneesta teoksesta.

Mies ja Nainen. -esityksessä on kohtia, jotka eivät sovi lapsille.

LIPUT 22€ / 18€ / 12€
Valveen lippumyymälästä ilman toimituskuluja sekä www.ticketmaster.fi

Vierailun tuotanto: Tanssiteatteri Tsuumi
Yhteistyössä: JoJo – Oulun Tanssin Keskus

https://www.facebook.com/TanssiteatteriTsuumi