Tanssiteatteri Tsuumi: Duettojen ilta

Ke 30.1. klo 15.00 & 19.00, Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki

Tanssiteatteri Tsuumi saapuu keskiviikkona 30.1.2019 esitysvierailulle Helsingin Malmitaloon. 20-vuotisjuhliaan viettävä ryhmä tarjoilee kahden dueton yhteisillassa huumoria, haikeutta ja väkevää tanssiteatteria. Duettojen illan ohjelmassa ovat omilla kiehtovilla tavoillaan parisuhdetta ja ihmisyyttä käsittelevät teokset Vintti sekä Mies ja Nainen. – Demonstraatioita perusasioista.

Ke 30.1.2019 klo 15.00 (Vintti, Mies ja Nainen.)
Ke 30.1.2019 klo 19.00 (Vintti, Mies ja Nainen.)
Malmisali
Kesto noin 1 h 45 min, sisältää väliajan

VINTTI suuntaa katseensa aikaan ja parisuhteeseen. Se tarkastelee parisuhteen kestoa, yhteisen ajan pysähtymistä ja tässä olemisen vaikeutta. Kauniissa ja visuaalisessa tanssiteatteriteoksessa nähdään dramatiikkaa, intohimoa sekä ripaus huumoria. Koreografia on Matti Paloniemen käsialaa ja visuaalisesta suunnittelusta sekä äänisuunnittelusta vastaa Janne Teivainen. Esiintyjinä teoksessa ovat Salla Korja-Paloniemi ja Samuli Nordberg.

MIES JA NAINEN. – DEMONSTRAATIOITA PERUSASIOISTA on äänellis-liikkeellinen ilmaisukuvaelma kahdesta ihmisestä, kosketuksen ihanuudesta, vimmaisesta pyrkimyksestä ymmärtää toista ja epätoivoisesta tarpeesta rakentaa jotain yhteistä, jotain johon kumpikin voisi nojata. Teoksen koreografeina ja esiintyjinä toimivat Reetta-Kaisa Iles ja Tuomas Juntunen. Visualisteina toimivat pukusuunnittelija Jaana Kurttila sekä valosuunnittelija Janne Teivainen. Yhdessä Ilesin ja Juntusen kanssa esitystä on työstänyt fyysiseen teatteriin erikoistunut näyttelijä Johanna Jauhiainen.
Esityksessä on kohtia, jotka eivät sovi lapsille.

www.tsuumi.com