Talviseminaari

09.01. klo 10-12.30, Musiikkitalo, Auditorio, Mannerheimintie 13a, Helsinki

2015 vuoden Talviseminaarissa  paneudutaan sekä suomalaisen kansanmusiikin vientiin maailmalle, että VISIO2025-työskentelyssä kansanmusiikin ja kansantanssin strategiatyöhön.

klo 10-11 Kamut Maailmalle!
Kansainvälistymisen tiimijohtaja Sami Häikiö, promootio- ja projektipäällikkö Henna Salo Music Finlandista sekä promootio- ja projektipäällikkö 31.12.2014 asti Riitta Huttunen tulevat kertomaan ja keskustelemaan kanssamme miten suomalaisen kansanmusiikin vientiä kehitetään.

klo 11-12.30 Rakennetaan tulevaisuus yhdessä!

VISIO2025 Kansamusiikki-instituutin toiminnanjohtaja Matti Hakamäki esittelee strategiatyöskentelyn tämän hetkisen vaiheen, jonka jälkeen pienryhmissä uppoudutaan konkreettisiin teemoihin.

Seminaari on kohdistettu kaikille kansanmusiikista ja kansantanssista kiinnostuneille ihmisille, harrastajille, ammattilaisille, koulujen ja musiikkioppilaitosten opettajille, harrastusryhmien ohjaajille, toimittajille jne. 

Seminaarin kieli suomi. 

 

Seminaarimaksu 30€/15€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät), sisältää kahvi/tee ja pientä purtavaa. Omakustanteinen lounasmahdollisuus Musiikkitalon opiskelijakahvilassa tai Musiikkitalon läheisyydessä olevissa muissa lounaspaikoissa (lista auki olevista paikoista tulee erikseen). Yhdellä seminaarimaksulla voit osallistua sekä Talviseminaariin ja samana päivänä järjestettävään klo 13.15-16 Folkforumiin. Folkforumin ohjelma löytyy TÄÄLTÄ

 

Ilmoittautumiset 2.1. mennessä joko spostilla tj@kansanmusiikki.fi tai nettilomakkeella  (huom! voit samalla lomakkeella ilmoittautua sekä Talviseminaariin että Folkforumiin)