Syyskuun Perinnearkkuklubi

28.9. klo 19.00 ovet, 20.00 showtime, Nukketeatteri Sampo, Erottajankatu 7B, Helsinki

Tervetuloa syksyn ensimmäiselle Perinnearkkuklubille! La 28.9. klubin avaa flamencoduo Anna Murtola & Joonas Widenius ja iltaa jatkaa Tjango!

Ovet klo 19
Showtime klo 20
Liput ovelta tai ennakkoon verkkokaupasta 15€ (jäsenille 10€) www.holvi.com/shop/perinnearkku

Muut Perinnearkkuklubit löydät nettisivulta perinnearkku.net.

******
Flamencoduo Anna Murtola & Joonas Widenius

Suomalaisen flamencomusiikin tehokaksikko Anna Murtola (laulu) ja Joonas Widenius (kitara) tuovat musiikillaan tuulahduksen Espanjasta. Duo vie kuulijan sävyrikkaan flamencoperinteen äärelle, sen moninaisten tyylien ja tunnelmien kautta. Flamencoduon konsertissa kohtaavat vankka perinteen taitaminen, virtuoottinen tekniikka sekä vahva oma pohjoismainen ote. Duon pitkä yhteinen musiikillinen taival on hionut flamencolle tyypillisen kommunikoinnin yhteen tiukoiksi rytmeiksi ja puhuttelevaksi tulkinnaksi.

Anna Murtola: https://www.facebook.com/annamurtolaflamenco/
Joonas Widenius: https://www.facebook.com/joonaswidenius/

******

Tjango!

Etno, klassinen ja jazz sekoittuvat upeasti Tjango!n käsittelyssä!
Tjango! on akustinen folkjazz-yhtye, joka musiikissaan yhdistelee gypsy swingiä, bluegrassia ja bossa novaa kotimaiseen pelimannimeininkiin. Tjango!n kokoonpano on yhdistelmä klassisen ja kansanmusiikin ammattilaisia: Tero Hyväluoma (viulu), Juha Savela (kitara), Antti Leinonen (harmonikka) sekä Tarmo Anttila (kontrabasso). Tjango!lta on ilmestynyt kaksi levyä: Tjango! vuonna 2014 sekä Greens and Blues vuonna 2017.

https://www.tjango.fi/

https://www.perinnearkku.net/