Riihi-iltamat 2019: Slack Bird (trio)

28.8. klo 19, Taavettilan riihi, Seminaarinkatu 15, Jyväskylä

SLACK BIRD (TRIO)

 

Viime vuosina enimmäkseen duona esiintynyt Slack Bird soittaa Riihi-iltamissa tämän vuoden ainoan Suomessa tapahtuvan trio-keikkansa, kun yhtyeen ikioma jousimestari, Hanna Järvi, palaa takaisin igilin ja viulun varteen pitkän tauon jälkeen. Luvassa vanhoja ralleja, uudempia lauluja trio-sovituksina, sekä tietysti improvisaatiota. 

 

Ympäri maailmaa aktiivisesti kiertävän Slack Birdin musiikki yhdistää Appalakkien banjoperinteet, suomalaisen kansanmusiikin ja punkin, jota synkkä haitaridrone ympäröi. Yhtye on julkaissut pari splittiseiskaa, kasetteja, yhden 7" ja kaksi kokopitkää albumia, sekä keikkaillut 15 eri maassa Europaassa kuin myös Yhdysvaltojen itäisellä rannikolla.  Keväällä 2018 Slack Birdiltä ilmestyi toinen albumi "Aleta Au", jonka myötä yhtye kiertää jälleen ympäri maita ja mantuja.  

 

"Slack Bird create something here apologetically unique that is very approachable. Music like this becomes a shining light in a sea of imitation. To the Trad Folkies and Crust Punks alike, Slack Bird manage to straddle seemingly distant genres effortlessly and with aplomb." 

-FATEA Magazine 

 

"Banjo ja harmonikka synnyttävät yhdessä niin vauhdikkaita kuin tyynnyttävän rauhallisiakin äänimaisemia, jotka vangitsevat mielenkiinnon" 

-Kaaoszine

 

"Etenkin hitaammin soljuvissa kappaleissa haitarin ja banjon kudelma on niin väkevä, että välillä käy raskaaksi hengittää."  

-Keskisuomalainen

 

https://www.facebook.com/slackbird/  

https://slackbird.bandcamp.com/ 

https://www.youtube.com/watch?v=d0JrKIxYlE0 

 

Tervetuloa! 

 

--------------------------------

 

INFO:

 

Riihi-iltamat 2019 on Kulttuuriyhdistys Karkee ry:n 11. kertaa järjestettävä konserttisarja, jossa kuullaan mielenkiintoista kansanmusiikkia ja folkia monesta tulokulmasta käsin.

 

Taavettilan riihi (Seminaarinkatu 15)

Liput ovelta 10/8€ klo 18.30 alkaen (HUOM! vain käteinen.)

Esitys alkaa klo 19.00

 

Kesto n. 60min.

 

Ennakkovarauksia voi tiedustella sähköpostilla kulttuuriyhdistyskarkee@gmail.com konserttia edeltävään iltaan saakka.

 

RIIHI-ILTAMAT 2019:

 

14.8. Aino & Miihkali

21.8. Holopainen / Ojajärvi

28.8. Slack Bird (trio)

4.9. Lauluyhtye Veshtitsi