Juuri Nyt Urban Folk Festival

28. - 29.9.2018, Musiikkiteatteri & Ravintola Kapsäkki, Hämeentie 68, 00550 Helsinki

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna Musiikkiteatteri ja Ravintola Kapsäkin valloittaa uusi kaupunkitapahtuma, Juuri Nyt Urban Folk Festival. Juuri Nyt Urban Folk Festivalilla kalevalaiset riimit, tarinankerronta, kanteleet ja ikiaikaiset ilmaisutavat kohtaavat elektron, räpin ja ääniteknologian urbaanissa ympäristössä.

Kahden päivän aikana ja yhden katon alla näkökulmia moderniin nykyfolkiin esittelevät kokeellisen indien uranuurtaja Lau Nau Kvartetti, kansanelektroyhtye Suistamon Sähkö, yhden naisen folkorkesteri ja tuore Emma-voittaja Maija Kauhanen, kansanperinnettä beatboxingiin yhdistävä Tuuletar, melodisen folkpopin ja maalailevien äänimaisemien mestariduo John McGregor & Jarmo Saari, uusi lauluntekijälupaus Elsi Sloan ja harvakseen keikkaileva vokaalikvartetti Äijä.

Osana festivaalia järjestetään myös Lauluntekijäkilpailu, jossa uudet laulunkirjoittajakyvyt mittelevät keskenään. Tuomaristo koostuu musiikkialan vaikuttajista ja voittajalle on luvassa hienoja palkintoja. Ilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä ja finaaliin on yleisöllä vapaa pääsy.

Festivaalin ohjelma
http://www.juurinyt.com/ohjelma/

Liput
Festivaalipassit ovat nyt myynnissä. Kapsäkin teatterisalissa pidettäviin konsertteihin voi ostaa lippuja myös yksittäin.
http://www.juurinyt.com/liput/
https://www.lippu.fi/Lippuja.html?doc=artistPages/tickets&fun=artist&act...

http://www.juurinyt.com/
https://www.facebook.com/JuuriNyt/
https://www.facebook.com/events/188913565162188/
https://www.kapsakki.fi/
https://www.ravintolakapsakki.fi/
http://www.saurabooking.com/

laura@sauraohjelma.com