Iholla Pekko Käppi & K:H:H:L ja Vilma Timonen Quartet

26.5.2018 klo 18–23, Café Piritta, Eläintarhantie 12, 00530 Helsinki

Toukokuussa Iholla-klubilla Café Piritassa nähdään ja kuullaan suomalaisen indiefolkin parhaimmistoa: luvassa Pekko Käppi & K:H:H:L:n jouhikkopunkkia ja Vilma Timonen Quartetin urbaania kantelepoppia.

http://sauraohjelmapalvelu.com/iholla-klubi/
https://www.facebook.com/events/1206722926131539/
Liput: https://iholla.tapahtumiin.fi/fi/

Pekko Käppi & K:H:H:L on ainutlaatuinen ja genrerajoja rikkova kokoonpano, jonka live-esiintyminen on vertaansa vailla. Jouhikon soittaja ja lauluntekijä Pekko Käpin musiikissa suomalainen voodoo, karjalainen shamanismi ja arkaainen alkuvoima synnyttävät räjäyttävän keitoksen. Yhtye on julkaissut useita palkittuja levyjä joista viimeisin Matilda ilmestyi vuonna 2017 Svart Recordsilta. Pekko Käppi & K:H:H:L on noteerattu maailmanlaajuisesti ja tähdittänyt festivaaleja useilla mantereilla.
Pekko Käppi: jouhikko, laulu
Tommi Laine: sikarilaatikkokitarat, perkussiot, laulu
Nuutti Vapaavuori: sikarilaatikkobasso, laulu

Vilma Timonen Quartet on moderni fuusiobändi, jonka musiikissa yhdistyvät kanteleen kirkas ja helisevä sointi sekä tyylillä ja vahvalla ammattitaidolla soitettu kitarafolk. Vahva ja heleä laulu, tiukka ja juureva yhtyesoitto ja kanteleen ikiaikainen ääni luovat rikkaan ja rikkaan ja monipuolisen äänimaailman. Popin, etnon ja jazzin elementtejä yhdistävä ohjelmisto koostuu Vilma Timosen sävellyksistä sekä kvartetin tuoreista sovituksista perinteisiin folkmelodioihin. Forward-albumi palkittiin vuonna 2010 Etno-Emmalla ja vuonna 2015 ilmestyi kolmas albumi Drops, joka on kerännyt arvosteluja ja radiosoittoa ympäri Euroopan ja Amerikan folkpiirejä.
Vilma Timonen – kantele, laulu
Tuomas Timonen – perkussiot, laulu
Topi Korhonen – kitara, trumpetti, mandoliini, laulu
Jaakko Kämäräinen – basso, laulu

Iholla-musiikkiklubi järjestetään kerran kuussa Cafe Pirittassa Hakaniemen Tokoinrannassa meren äärellä. Klubilla kuullaan aitoa ja ilmaisuvoimaista folkia, etnoa, jazzia ja vokaalimusiikkia, nousevia tähtiä ja lahjakkuuksia marginaalista. Café Piritta tarjoilee herkkuja kauden raaka-aineista ja ottaa vastaan myös pöytävarauksia.

Varaukset
Varaamalla ruokailua varten pöydän osoitteesta piritta@piritta.fi varmistat itsellesi istumapaikan sekä hyvän näkyvyyden ja kuuluvuuden koko illaksi.
Ruokalista
www.piritta.fi

Tuotanto ja tiedustelut
Saura Ohjelmapalvelu Oy
www.sauraohjelma.com
johanna@sauraohjelma.com

Liput (ennakkoon / ovelta):
12 / 15 € aikuiset
10 / 13 € Iholla-tulitikkuaskilla, KKV:n jäsenet, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät
6 / 7 € lapset (2-12 vuotta)
Pääsymaksu sisältää eteispalvelun.
Liput: https://iholla.tapahtumiin.fi/fi/

laura@sauraohjelma.com