Iholla-klubilla Tuuletar, The Fisherman & The Sea ja Elina Teini

21.4.2018 klo 18–23, Café Piritta, Eläintarhantie 12, 00530 Helsinki

Huhtikuussa Iholla-klubilla Café Piritassa tarjoillaan monipuolinen musiikkikattaus. The Fisherman & The Sean rapsakkaa folkpoppia seuraa kansainvälisesti menestyneen vocal folk hop -yhtye Tuulettaren paluu Iholla-klubille. Illan avaa nuori lauluntekijä Elina Teini yhtyeineen.

http://sauraohjelmapalvelu.com/iholla-klubi/
https://www.facebook.com/events/180101879380288/
Liput: https://iholla.tapahtumiin.fi/fi/

Tuuletar on vangitseva ja Emma-palkittu vocal folk hop -yhtye, jonka muodostavat Venla Ilona Blom, Sini Koskelainen, Johanna Kyykoski ja Piia Säilynoja. Nämä monitaitoiset laulajat luovat pelkillä äänillään rikkaan musiikillisen maailman, jossa eksoottiset äänenkäyttötavat, iskevät beatbox-rytmit ja vahva yhteissointi leikkivät riehakkaasti keskenään. Yhtyeen sävellyksissä suomalainen kansanperinne, globaalit musiikilliset vaikutteet ja urbaani nykymusiikki kohtaavat toisensa tuoreella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Iholla-klubille Tuuletar saapuu Saksan-kiertueelta ja kesällä yhtye suuntaa muun muassa Japaniin, Iso-Britanniaan, Ruotsiin, Sveitsiin ja Unkariin.

The Fisherman & The Sea yhdistelee grungea, indiefolkkia ja tarttuvia popmelodioita kahden kitaran ja suomalaisen lyömäsoitininnovaation Lootan säestyksellä. Trion soundissa ja lyriikoissa kuuluvat urbaani maanläheisyys, lämmin huumori ja elämän pienet ilot. Elokuussa 2017 julkaisiin yhtyeen debyytti-EP Beggar Princess, jonka persoonallisissa lauluissa suomalainen melankolisuus yhdistyy universaaliin toiveikkuuteen. Debyyttiä seurasi joulukuussa toinen EP Stuck With A Rhyme.
Karza Härkönen – rummut, koskettimet, laulu
Joel Himanen – koskettimet, rummut
Tuukka Kauppinen – kitara
Jon Eden – laulu, kitara

Elina Teini on suomalainen laulaja/lauluntekijä sekä freelancer-muusikko Helsingistä, jonka musiikin rakennusaineita ovat vahva soul-ääni, draamaattiset melodiat sekä suorapuheiset lyriikat. Iholla-klubilla Elina Teini debytoi debytoi koko orkesterinsa voimin.
Elina Teini - laulu
Tiia Ladvelin - kitara
Aarni Seppänen - piano/syntikka
Mikko Sällinen - rummut
Olavi Haavistola - basso

Iholla-musiikkiklubi järjestetään kerran kuussa Cafe Pirittassa Hakaniemen Tokoinrannassa meren äärellä. Klubilla kuullaan aitoa ja ilmaisuvoimaista folkia, etnoa, jazzia ja vokaalimusiikkia, nousevia tähtiä ja lahjakkuuksia marginaalista. Café Piritta tarjoilee herkkuja kauden raaka-aineista ja ottaa vastaan myös pöytävarauksia.

Liput (ennakkoon / ovelta):
12 / 15 € aikuiset
10 / 13 € Iholla-tulitikkuaskilla, KKV:n jäsenet, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät
6 / 7 € lapset (2-12 vuotta)
Pääsymaksu sisältää eteispalvelun.
Liput: https://iholla.tapahtumiin.fi/fi/

VARAUKSET
Varaamalla ruokailua varten pöydän osoitteesta [email protected]
varmistat itsellesi istumapaikan sekä hyvän näkyvyyden ja kuuluvuuden koko illaksi.

RUOKALISTA
www.piritta.fi

TIEDUSTELUT
[email protected]

TUOTANTO
Saura Ohjelmapalvelu Oy
www.sauraohjelma.com