Iholla-klubi: Emma Salokoski Voices, Rebecca Clamp & Hans Wessels

24.2.2018 klo 18–23, Café Piritta, Eläintarhantie 12, 00530 Helsinki

Helmikuun Iholla-klubilla Café Piritassa kuullaan sielukkaita tulkintoja ja monipuolisia laulajia, kun lavalle astuvat lauluyhtye Emma Salokoski Voices ja helsinkiläistyneet lauluntekijät Rebecca Clamp ja Hans Wessels.

Emma Salokoski Voices on lauluyhtye, kuoro ja kollektiivi, joka tulkitsee musiikkia ennakkoluulottomasti ja genrerajoja rikkoen. Kuoro on tehnyt soundpainting –improvisaatiota, luonut modernia kabareeta Sara Mellerin ohjauksessa ja esiintynyt eri tilaisuuksissa aina Flow Festivalin päälavalta mielenterveyskuntoutujien taidenäyttelyyn. Iholla-klubilla ohjelmisto koostuu urbaanista rytmimusiikista, improvisoidusta materiaalista sekä lauluyhtyesovituksista Emma Salokosken biiseihin.
https://emmasalokoskivoices.wordpress.com/

Rebecca Clamp on englantilainen laulaja-lauluntekijä, joka on lokakuussa 2017 ilmestyneellä kolmannella albumillaan Lit Up With Sorrow yhdistänyt voimansa moni-instrumentalisti Hans Wesselsin kanssa. Rebeccalta ja Hansilta kuullaan monipuolisia, omaperäisiä ja kauniita poplauluja, joissa piano, ukulele, erilaiset kitarat ja efektit ja kauniit harmoniat yhdistyvät Clampin pohdiskeleviin ja runollisiin lyriikoihin. Duon kanssa Iholla-klubilla esiintyy basisti Anton Salokoski.

https://www.facebook.com/events/173318749945625/

Iholla-musiikkiklubi järjestetään kerran kuussa Cafe Pirittassa Hakaniemen Tokoinrannassa meren äärellä. Klubilla kuullaan aitoa ja ilmaisuvoimaista folkia, etnoa, jazzia ja vokaalimusiikkia, nousevia tähtiä ja lahjakkuuksia marginaalista. Café Piritta tarjoilee herkkuja kauden raaka-aineista ja ottaa vastaan myös pöytävarauksia.

Illan aikataulu:
klo 18-23 (Tarkat soittoajat julkaistaan Facebook-tapahtumassa ja Iholla-klubin verkkosivuilla)

Liput (ennakkoon / ovelta):
12 / 15 € aikuiset
10 / 13 € Iholla-tulitikkuaskilla, KKV:n jäsenet, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät
6 / 7 € lapset (2-12 vuotta)
Pääsymaksu sisältää eteispalvelun.
Liput: https://iholla.tapahtumiin.fi/fi/

VARAUKSET
Varaamalla ruokailua varten pöydän osoitteesta piritta@piritta.fi
varmistat itsellesi istumapaikan sekä hyvän näkyvyyden ja kuuluvuuden koko illaksi.

RUOKALISTA
www.piritta.fi

TUOTANTO & TIEDUSTELUT
Saura Ohjelmapalvelu Oy
www.sauraohjelma.com
johanna@sauraohjelma.com

laura@sauraohjelma.com