Iholla-klubi

29.9.2017 klo 19-23, Café Piritta, Eläintarhantie 12, 00530 Helsinki. Hakaniemi, Tokoinranta

HYVÄÄ HUOMENTA BERTHOLD
Laulu- ja soitinyhtye Hyvää Huomenta Berthold tekee hymyilevän melankolista, akustisin soittimin tulkittua folk-pop -henkistä musiikkia suomenkielellä. Bändin omiin melodioihin ja tämän päivän maailmaa ja ihmissuhteita oivaltavasti kuvaaviin sanoituksiin on kuulijan helppo samaistua.
Johanna Sauramäki, laulu, huilu
Mika Monto, akustinen kitara, taustalaulu
Late Pesonen, basso, akustinen kitara
Jan Schulte-Tigges, banjo, akustinen kitara

UUSI MANNER
Uusi Manner on jyväskyläläinen, vuonna 2013 perustettu, akustisvetoista pop/folk musiikkia soittava yhtye, jonka laulujen aiheet käsittelevät elämän iloa, rakkautta ja menetystä, sekä elämän suuria kysymyksiä. Yhtyeen keikat ovat hyvin tunnelmallisia ja saavatkin usein kuuntelijan tunteet pintaan. Yhtye julkaisee syksyllä 2017 debyyttialbuminsa nimeltä ”Musta Vuosi”.
Auroora Sallinen, laulu
Simo Andersén, akustinen kitara, taustalaulu
Saku Rajalin, sähkökitara, lap steel
Jukka Okkonen, basso
Viljo Rissanen, rummut

BARLAST
Barlast-yhtyeen musiikki yhdistää pohjoismaisen jazzin, kansanmusiikin ja vapaan improvisaation. Yhtye luo uutta ilmavaa maailmanmusiikkia, jonka taustalla kuuluu hiljaisuus. Tarpeeton on riisuttu pois. Barlastin debyyttilevy Ihantola julkaistiin helmikuussa 2017. Suurin osa levystä on äänitetty livenä Helsingin Ihantola-talon tornissa. Jos tarkkaan kuuntelee, saattaa kuulla Kallion äänimaiseman koirineen ja hälytysautoineen. Kansanmusiikki ja jazz lähtökohtanaan nämä muusikot luovat genre-vapaata uutta musiikkia, joka paikoin noudattaa tarkkaa sovitusta ja paikoin löytää muotonsa juuri siinä hetkessä vapaan improvisaation kautta.
Philip Holm, Kontrabasso
Heikki Hänninen, Kitarat
Minna Koskenlahti, Rummut, huilu
Sanna Salonen, Sopraanosaksofoni, bassoklarinetti, mänkeri

Iholla-klubi on Hakaniemen Tokoinrannan Cafe Pirittassa kuukausittain toimiva musiikkiklubi, joka esittää aitoa elävää musiikkia, missä suuri arvo annetaan luonnolliselle ihmisäänelle, akustisille soittimille ja musiikille, jossa näkyy ja kuuluu esittäjänsä käden jälki omintakeisella tavalla.
Iholla-klubi on genre-sitoutumaton, mutta focuksena on tarjoilla folk, etno, jazz ja maailmanmusiikin nousevia tähtiä sekä värikkäässä marginaalissa musiikkia tekeviä, kansainvälisiin levy-yhtiöihin signaamattomia ja suurten koneistojen määräysvallalta toistaiseksi välttyneitä lahjakkuuksia. Myös vokaalimusiikki ja ilman instrumentteja tehtävä yhtyelaulu- ja kuoromusiikki on parhaimmillaan vahvasti väreilevää ja siksi Iholla-klubi tuotannon sydäntä lähellä.
Klubilla keskitytään kuuntelemaan vahvoja emootioita, jotka tunkeutuvat ihon pinnan alle tai parhaassa tapauksessa jäävät iholle viipymään vielä musiikin loputtua. Tästä kihelmöivästä ajatuksesta luontevasti juontuu myös klubin nimi, Iholla. Klubia tuottaa Saura Ohjelmapalvelu.
Tervetuloa nauttimaan aidosta livestä merelliseen ympäristöön Café Pirittaan. Lipunmyynti alkaa ovella klo 18-19. Lipun hinta on yleensä 8-12 €, Iholla tikkuaskilla saa kahden euron alennuksen, 2-12 vuotiaat puoleen hintaan. (sis. narikan)
Varaamalla ruokailua varten pöydän osoitteesta piritta@piritta.fi varmistat itsellesi istumapaikan sekä hyvän näkyvyyden ja kuuluvuuden koko illaksi.

@ihollaklubi #ihollaklubi johanna@sauraohjelma.com