Iholla Fiesta Española

Lauantaina 30.6.2018 klo 18 - 22, Väinö Kallio, Hämeentie 11, 00530 Helsinki

Iholla Fiesta Española
Lauantaina 30.6.2018 klo 18 - 22
Väinö Kallio, Hämeentie 11, 00530 Helsinki

Iholla-klubi muuttaa! Uusi koti on upea tapahtumapaikka ja seurusteluravintola Väinö Kallio Hämeentien varrella, Elannon vanhassa pääkonttorissa. Tervetuloa vanhat ja uudet kävijät Väinö Kallioon ja Iholla-klubille!
Kesäkuussa muuton kunniaksi juhlitaan erityisen riehakkaasti: Iholla Fiesta Española. Lavalle nousee kaksi maailman pohjoisimman flamencolaulajattaren kokoonpanoa: Anna Murtola y Grupo ja Trio Flamenco Visions. Väinö Kallion Espanjasta oppinsa hakeneet kokit laittavat pöydät notkumaan parhaista espanjalaisista herkuista.

https://www.facebook.com/events/1301981906572116/
https://vainokallio.fi/
Liput: https://iholla.tapahtumiin.fi/fi/

Illan aikataulu
klo 18 ovet
klo 19 Anna Murtola y Grupo
klo 20.15 Flamenco Visions

Anna Murtola y Grupo
Anna Murtola, laulu
Joonas Widenius, kitara
Hannu Rantanen, basso
Karo Sampela, perkussiot

Flamencolaulaja Anna Murtolan sooloprojekti keskittyy flamencomusiikin ytimeen: ihmisäänen vahvaan ja herkkään voimaan, jota säestävät Suomen eturivin kitaristeihin lukeutuva Joonas Widenius, basisti Hannu Rantanen sekä Espanjassa maailman flamencon huippujen kanssa työskentelevä perkussionisti Karo Sampela.

Konsertti tarjoilee uutta suomalaista flamencomusiikkia, perinteisen flamencon tummia sävyjä, sekä kevyempiä laulelmatyyppisiä kappaleita, joissa laulajan sävykäs ääni sekä yhtyeen virtuoottiset rytmit pitävät intensiivistä vuoropuhelua.

Anna Murtola tunnetaan myös world-fuusioyhtye Bajo Ceron solistina ja monipuolisena, yli genrerajojen kurkottavana karismaattisena esiintyjänä. Murtolan uusi levy Fuego Por Dentro ilmestyy syksyllä 2018.

Trio Flamenco Visions
Anna Murtola, laulu
Elina Robinson, tanssi
Juho Koskimies, kitara

Trio Flamenco Visions on suomalaisista flamencoammattilaisista koostuva kokoonpano, joka esittää espanjalaisen flamencon intensiivistä ja ilmaisuvoimaista perinnettä ammattitaidolla ja tuoreella pohjoismaisella otteella.

Flamenco Visions –kokoonpanon tähtinä loistavat flamencokitaristi ja säveltäjä Juho Koskimies, flamencotanssija Elina Robinson ja laulaja Anna Murtola. Kolmikko vaikuttaa myös Helsingissä toimivassa Imperfecto-flamencokollektiivissa. Esitys tempaa mukaansa räiskyvällä visuaalisuudellaan sekä flamencon intensiivisellä rytmiikalla ja intohimolla. Koskimies, Robinson ja Murtola ovat alansa ammattilaisia jotka ovat hakeneet oppinsa Espanjasta.

Varaukset
Varaamalla ruokailua varten pöydän Väinö Kalliosta varmistat itsellesi istumapaikan sekä hyvän näkyvyyden ja kuuluvuuden koko illaksi. Pöytävaraukset: https://book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/index/1724/2

Tuotanto ja tiedustelut
Saura Ohjelmapalvelu Oy
www.sauraohjelma.com
johanna(a)sauraohjelma.com
laura(a)sauraohjelma.com

Liput (ennakkoon / ovelta):
12 / 15 € aikuiset
10 / 13 € Iholla-tulitikkuaskilla, KKV:n jäsenet, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät
6 / 7 € lapset (2-12 vuotta)
Liput: https://iholla.tapahtumiin.fi/fi/