Aoide Kulttuurimylly Festivalissa

26.9. Klo 19, Kulttuurimylly. Jauhokuja 3 A1/C, 00920 Helsinki

Kulttuurimylly Festivalin torstai-iltana nautimme modernin kansanmusiikin lumosta suomalaisen Aoiden saattelemana!

 

Aoiden musiikissa aika sekoittuu, pysähtyy ja joustaa, kun yhtye syventyy ja heittäytyy ikiaikaisen improvisaation lähteille. Soiva lopputulos on vanhaa ja uutta, pehmeää ja kovaa, hurjaa ja tyyntä, paikallaan ja jatkuvassa liikkeessä.

 

Aoide on nelihenkinen yhtye, jossa soivat suomalaiselle kansanmusiikille perinteiset ja modernit instrumentit. Yhtye voitti Kaustisen kansanmusiikkipäivillä  vuoden 2018 kansallisen Konsta Jylhä-kilpailun, jonka teemana oli muinaissuomalainen musiikki. Aoide hyödyntää musiikissaan perinteistä melodiikkaa. tuoden sen väkevän ryhmäimprovisaation kautta tähän päivään. 

Yhtye tunnetaan jäsentensä huikeista ja intohimoisista suorituksista, syvästä suomalaisen arkaaisen musiikin ymmärryksestä, ja transsiomaisen vavahduttavista esiintymisistään.

 

Heli Hartikainen- puhaltimet

Minttu Hellstén- ääni

Essi Hirvonen- kontrabasso

Jenni Venäläinen- kantele 

 

Liput 10€/ 6€ opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/ varusmiehet

 

Lippuja voit ostaa täältä

 

http://www.kulttuurimylly.com/liput

 

Tämä esitys on osa värikästä Kulttuurimylly Festivalia! Kulttuurimylly Festival on ensimmäistä kertaa järjestettävä kansainvälinen katu- ja nukketeatterifestivaali Myllypurossa Itä-Helsingissä. 

Tutustu koko festivaalin ohjelmaan täällä: http://www.kulttuurimylly.com/ohjelmisto/kulttuurimylly-festival

 

KULTTUURIMYLLY - www.kulttuurimylly.com  

Kulttuurimylly on marraskuussa 2018 avautunut teatteritila, kulttuurikeskus ja Itä-Helsingin uusi kohtaamispaikka. Kulttuurimylly löytyy Myllypuron metroaseman vierestä, Liikuntamyllyn alakerrasta. Kulttuurimylly on Maria Baric Companyn kotiteatteri.