Löydä sisäinen viestijäsi!

27.4.2018 klo 10–15, Sampola, Sammonkatu 2, Tampere.

Kansanmusiikki- ja kansantanssialan viestintäkoulutustilaisuus

10-11 Miten loikata uutiskynnyksen yli?

”Koira puri miestä” vai ”Mies puri koiraa”?

Toimitukset saavat satoja tiedotteita päivittäin. Ne avataan, vilkaistaan ja päätös julkaisemisesta tehdään nopeasti. Miten erotut tiedotteella toimitusten sähköpostitulvasta, ja minkälainen tiedote ylittää uutiskynnyksen?

Hyvän tiedotteen tekeminen on yksinkertaista, mutta siihen täytyy varata hiukan aikaa ja ajatustyötä. Ainesosat ovat: nasakka otsikko, hyvä sisältö ja ajankohtainen aihe. Jäsennellystä tekstistä ja selkeästä rakenteesta ei ole haittaa. Vastaa vain kysymyksin mitä, missä, milloin, miksi ja kuka.  Ja siinä se on: valmis tiedote.

Kouluttajana Maarit Saarelainen. Hän toimii Pispalan Sottiisin tapahtumatiedottajana ja Luovan kirjoittamisen opettajana. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Tampereen Teatterikesässä ja Jyväskylän Kesässä. Hän on opiskellut myös Jyväskylä yliopistossa Luovan kirjoittamisen maisteriohjelmassa.

11-12 Kaikki irti somesta!

Koulutuksessa käydään läpi tapahtuman viestintää ja markkinointia sosiaalisessa mediassa. Kurssilla saat käytännön vinkkejä ja opit suunnitelmallisemmaksi, optimoimaan näkyvyyttäsi ja säästät aikaa.

Kouluttajana Sirpa Lahti. Hän tekee oman yrityksensä, Marjatta & Kaisa, kautta paljon markkinointia ja viestintää mm. sosiaalisessa mediassa ja toimii alan kouluttajana. Viime aikaisia projekteja ovat olleet mm. Etnogaala ja The Irish festival of Oulu. Lisäksi hän hoitaa Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskuksen (KEK) viestintää.

12-13 Omakustanteinen lounas

13-14.30 Kertooko kuvasi enemmän kuin tuhat sanaa?

Nosta tapahtumasi visuaalinen viestintä uudelle tasolle. Koulutuksessa perehdytään ilmaisen canva-työkalun käyttöön (canva.com). Tarvitset mukaasi oman läppärin. Tarkemmat ohjeet lähetetään kurssin ilmoittautuneille. Kouluttajana Sirpa Lahti.

14.30-15 Kahvi

Ilmoittautumiset pe 6.4.2018 mennessä tämän linkin kautta: http://bit.ly/sisainenviestija

Koulutus on ilmainen KEKin jäsenjärjestöjen edustajille (max. 2 osallistujaa/ järjestö) ja muille koko päivä 100 e tai 40 e/ koulutusosio.  

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä KEK, Pispalan Sottiisi ja Karjalainen Nuorisoliitto ry.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja@kansanmusiikkikansantanssi.fi