NORDLEK 2018

10.-15.7.2018, Falun, Ruotsi

Koko Pohjolan yhteinen kansantanssi- ja kansanmusiikki tapahtuma NORDLEK 2018 järjestetään Ruotsissa Falunissa 10-15 heinäkuuta ja sitä edeltää nuorten Pohjoismainen kesäleiri 7-9 heinäkuuta. Tapahtuma ja nuortenleiri ovat avoimia kaikille suomalaisten kansantanssi- ja kansanmusiikkijärjestöjen jäsenille. Ilmoittautumiset hoidetaan suoraan ruotsalaiselle tapahtumajärjestäjälle, mutta suomalaiset järjestäjät koordinoivat yhdessä tapahtuman kansallisia yhteisohjelmia.

Tapahtuman viestintää hoitaa tapahtumajärjestäjä verkkosivuillaan: http://nordlek2018.se/fi/koti/. Sivustolle päivitetään tietoja ohjelmasta, ilmoittautumisesta, retkistä ja majoituksista myös suomeksi. Alla kuitenkin kooste ilmoittautumisjärjestelmän ohjeista sekä lisätietoa ohjelmasta:

Suomalaisten yhteisohjelmista

Suomenkielisten järjestöjen yhteisohjelmat ovat osa Kansantanssinuorten liiton, Suomalaisen Kansantanssin Ystävien ja Karjalaisen Nuorisoliiton Sukujuhlat-tapahtuman kokonaisuutta. Ohjeet ja musiikit voit tilata Nuorisoliitolta 22 eurolla: https://www.karjalainennuorisoliitto.fi/tuotteet/

Finlands Svenska Folkdansring julkaisee jäsenilleen omat ohjelmat. Lisätietoja Marcus Blombergilta: dansmarcus@gmail.com

Ilmoittautumisesta ja hinnoista

Ilmoittautumisjärjestelmä on avautunut. Ilmoittautumista on porrastettu siten, että 15.4. saakka on voimassa halvempi tapahtumahinta, joka on aikuisilta 1700 SEK tapahtuman ajalta. Hintaan kuuluu tapahtuman ohjelma. Ruoat, majoitukset ja retket varataan ja maksetaan erikseen. Ilmoittautumisjärjestelmä on rakennettu niin, että osallistuja saa maksutiedot ilmoittautumisen päätteeksi: Täyttämällä lomakkeen sitoudut maksamaan varaamasi tuotteet, palvelut ja konsertit tapahtumajärjestäjälle. Maksu tapahtuu Trasferwise-palvelulla.

Tällä sivulla on majoitusten ja tuotteiden hintatiedot: http://nordlek2018.se/fi/ilmoitus/nordlek-2018/

Täältä löydät suomalaisten ohjelman, jossa näkyy myös lisämaksulliset konsertit: http://nordlek2018.se/wp-content/uploads/2018/01/st%C3%A4mmo_program_18_...

Majoitus

Luokkahuoneiden lattiamajoitus varataan ja maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli haluat yöpyä muualla kuin koulussa, hotellien, retkeilymajan ja leirintäalueiden majoitus varataan ja maksetaan suoraan majoituksen tarjoajalle. Tapahtuman järjestäjä on varannut osallistujille majoituskiintiön. Lisätiedot: http://nordlek2018.se/fi/ilmoitus/

Ruokailut

Osallistujat voivat ostaa aterioita (aamiainen, lounas, illallinen) ennakkoon suoraan järjestäjältä, joko ruokapakettina koko tapahtumaan tai yksittäisinä aterioina. Ruokapaketti tilataan ja maksetaan yhdessä ilmoittautumisen yhteydessä. Hotellissa, retkeilymajassa tai omassa majoituksessa olevat osallistujat voivat valita ruokapaketin, jossa aamiainen ei sisälly hintaan. Ruokapakettien ostohinta on edullisempi verrattuna yksittäisten aterioiden ostamiseen. Kaikki ostetut ateriat tarjoillaan Lugnet-lukion ruokasalissa, joka sijaitsee tapahtuma-alueen keskellä. Tässä linkissä ruokalista ruotsiksi:
http://nordlek2018.se/wp-content/uploads/2017/12/meny_off.pdf

Retkistä

Retket tilataan ja maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tietoja retkistä löytyy osoitteesta www.nordlek2018.se. Mikäli retket eivät myy loppuun, voi niitä todennäköisesti ostaa tapahtuma-alueelta vielä tapahtuma aikana.

PR-esiintymiset kaupungilla ja ryhmä- ja paritanssikilpailut

Osallistujilla on mahdollisuus osallistua tanssiryhmällä PR-esiintymisiin kaupungilla. Ilmoittautuminen PR-esiintymiseen tehdään henkilökohtaisen ilmoittautumisen yhteydessä. Jokaisella tanssiryhmällä pitää olla nimi ja nimetty ryhmänohjaaja.

Tanssikilpailu järjestetään ryhmälle ja paritanssijoille. Ilmoittautuminen kilpailuun ryhmän kanssa tehdään Nordlek hakemuksen yhteydessä. Jokaisella tanssiryhmällä pitää olla nimi ja nimetty ryhmänjohtaja. Kilpailumaksu on 200 SEK / ryhmä.

Hakemus paritanssikilpailuun tehdään paikalla InfoCentralissa Nordlek -alueella. Kilpailumaksu on 50 SEK / pari.

LISÄTIETOJA
omasta järjestöstäsi

Finlands Svenska Folkdansring
folkdansringen@folkdans.fi
040 352 3688

Karjalainen Nuorisoliitto
Hilu Toivonen-Alastalo
hilu@karjalainennuorisoliitto.fi
050 563 6907

Suomalaisen Kansantanssin Ystävät
Kansantanssinuorten Liitto
suom@kansantanssinyst.fi
ktnl@kansantanssinuoret.fi
p. (09) 441 803 / 045 2777 283

Suomen Kansanmusiikkiliitto
toimisto@kansanmusiikkiliitto.fi
(09) 8731320

Suomen Nuorisoseurat
Joonas Pokkinen
joonas.pokkinen@nuorisoseurat.fi
p. 0505672586