Anna E. Karvonen

Ota yhteyttä:

Anna E. Karvonen
Anna E. Karvonen
+358-50-5707725
Yleiskuvaus

Anna E. Karvonen (s.1980) on helsinkiläinen laulaja, viulisti ja teatterimuusikko. Hän on omimmillaan saadessaan yhdistellä ennakkoluulottomasti eri musiikinlajeja genrerajoja kaihtamatta. Hän on työskennellyt erilaisissa kansanmusiikkiyhtyeissä, klassisen ja uuden taidemusiikin sekä populaarimusiikin parissa.

Musiikkiopintonsa Anna aloitti klassisella puolella, josta ajautui suomalaisen kansanmusiikin pariin. Vuonna 1997 Anna aloitti kansanmusiikkiopinnot Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa, klassisen musiikin opiskelun ohella.
Vuodesta 2000 hän opiskeli kansanmusiikin pedagogiikkaa Keski-Pohjanmaan Ammattikorkeakoulussa ja palasi Sibelius-Akatemialle vuonna 2003 opiskellakseen musiikin maisteriksi instrumentteinaan laulu ja viulu. Musiikin kandidaatiksi hän valmistui vuonna 2007.

Näyttämö- ja teatterimusiikki on osoittautunut erityisen sopivaksi kanavaksi Annan monimuotoiselle ja joustavalle musiikilliselle näkemykselle. Hän onkin toiminut muusikkona, säveltäjänä ja äänisuunnittelijana lukuisissa teatteri- ja nykytanssiproduktioissa, esiintyen usein näyttämöllä myös itse.

Keväällä 2007 perustettu Avara on Annan uusin kokoonpano. Se on uuden kansanmusiikin yhtye, jonka materiaali koostuu lähinnä Annan omista sävellyksistä sekä perinteeseen pohjautuvista kansanlaulujen uusista sovituksista.

Erityisosaaminen

Kansanlaulun eri tyylit & äänenkäyttö. Myös yleisesti laulunopetusta/äänenkäyttöä.

Musiikki-/tanssityylit

Kansanmusiikki, klassinen ja uusi musiikki, oma sävelletty uusi kansan-/ -näyttämömusiikki. Mitä vaan tarvittaessa...

Esiintymisvalmius

Kaikki!
Mutta esimerkiksi:
Näyttämömusiikki (teatteri-,nykytanssi- yms. produktiot): esiintyjä/säveltäjä.
Uusi kansanmusiikki: Avara, soolo (tarvittaessa myös duo-, trio- ym. kokoonpanoja).
Esiintymispaikat: Kaikki käy! Konserttitilat, klubit, kirkot, intiimit tilat, yksityistilaisuudet yms. Kokoonpano tilan/tapahtuman mukaan.

Toimin seuraavissa rooleissa
Muusikko - Musician - Musiker
Opettaja/kouluttaja/ohjaaja - Teacher - Lärare
Sovittaja - Arranger - Arrangör
Säveltäjä - Composer - Kompositör
Instrumentit

Laulu ja viulu.

Opetusalat

Laulu ja viulu (myös klassinen).
Yksityis- ja ryhmäopetusta sekä erilaisia kursseja.