Kansanmusiikkilliiton putiikki

Osallistu Vuoden Pelimanniyhtye-kilpailuun!

Loistovirma Oy:

Rentohenkinen Vuoden Pelimanniyhtye-kilpailu polkaistaan käyntiin keväällä 2019. Kilpailu on tarkoitettu 3-10 henkisille pelimanniyhtyeille jotka esittävät kotimaista kansanmusiikkia, laulelmia ja/tai kotimaista iskelmä- ja viihdemusiikkia.

Pelimanniyhtyeellä tarkoitamme hieman eri asiaa kuin perinteinen tanssimusiikiyhtye. Toivomme että yhtyeestä löytyy perinteisiä pelimannisoittimia kuten viulu, puhaltimia, mandoliini tai kantele ym. Ainakin jotain näistä. Pelimanniyhtyeessä tärkeää on tyylin mukainen hyvä meininki.

Kilpailussa ei ole ikärajaa.

Tervetuloa mukaan hyväntuuliseen kilpailuun ja loistaviin tapahtumiin.

Karsintoja tehdään kesän aikana ammattituomariston toimesta.

13.-14.9 -19 on puolivälierät Härmän kylpylässä ja 20.-21.-19 Peurungassa. Niihin valitaan alkukilpailusta pelimanniyhtyeitä. Kilpailu huipentuu televisioituihin Semifinaali- ja finaaliviikonlopun tapahtumiin Tapahtumahotelli Tallukassa  25.-26.10-19.

Palkinnot
Kolme parasta yhtyettä palkitaan.
1. sija 1000€
2. sija 400€
3. sija 200€

Kilpailun menestyjät voivat esiintyä Loistovirman finaalikonsertissa, Kangasala-talossa 21.11.-19. Mukana on myös vuoden Loistava iskelmän kilpailun voittaja ja Loistava laulaja finalistit.

Lisäksi esiintymistilaisuuksia tapahtumissamme v. 2020

Esitysvideo:
Alkukilpailuun yhtye voi osallistua lähettämällä videoidun esityksen joko sähköpostilla osoitteeseen: loistovirma@gmail.com tai DVD-tallenteen yhtyeen esityksestä 15.6.-19 mennessä, joka kestää max 5 min, osoitteeseen:
Loistovirma Oy
Pyydystäjänkatu 17
33580 Tampere

Muistathan laittaa mukaan yhteystietosi.

Osallistumismaksu:
Kilpailun osallistumismaksu on 60€/yhtye.

Maksutiedot:
Loistovirma Oy
FI11 5268 0020 0391 25
Viestikenttään: Pelimanniyhtye osallistumismaksu ja yhtyeen nimi

Kun osallistumismaksu on tullut 15.6.-19 mennessä perille niin yhtye on mukana kilpailussa. Osallistumismaksua ei palauteta mikäli yhtye peruuttaa osallistumisensa.

Kilpailun järjestäjä ei palauta kilpailumateriaalia, eikä korvaa kilpailuun osallistumisesta aiheutuvia kuluja. Karsiutuneista suorituksista ei anneta palautetta.

LISÄTIETOJA: https://vuodenpelimanniyhtye.com